Design projekter af badeværelser i loft stil

Loft stil badeværelse

Måske er det mest paradoksale og uforklarlige af alle de indvendige stilarter loftet. Oprindelig ved krydset af bohemianismen og undergrunden, kombinerer det harmonisk det industrielle anvendelsesområde med elegant indretning. I modsætning til stiltendenserne, hvor man på forhånd kan forestille sig et omtrentligt layout og farveskema, giver loftet plads til kreative ideer. Ikke uden grund henviser designerne fra hele verden med særlig betændelse til lokalerne i denne stil.

Loftstilen var oprindeligt karakteristisk for de tidligere produktionsbygninger, som blev genopbygget til en boligbygning. Over tid har stilens indflydelse spredt sig så meget, at den er blevet brugt i almindelige bylejligheder og endda landhuse.

I denne publikation foreslår vi at du bor mere detaljeret om designprojekter af et badeværelse eller et badeværelse lavet i loftet stil. Nogle af billederne er faktisk en del af de tidligere produktionslokaler, omdannet til boliglejligheder. Og andre - badeværelser af bylejligheder og palæer. Mange designere ty til loftets stil, også fordi reparation i denne retning ofte er økonomisk mest rentable og ikke kræver betydelige udgifter.

Badeværelse i mørke farver

De vigtigste karakteristika ved loft-stil værelser er:

  • store områder
  • store vinduer
  • højt til loftet
  • mangel på skillevægge og døre, bortset fra badeværelset og andre forsyningsselskaber

Loft stil

Med hensyn til udsmykning af rum i diskuterede stil, der er iboende betonoverflader, naturlig murværket, rustfrit stål, synlige bjælker og gulve, en bred vifte af kommunikation, som ikke blot ikke skjule fra øjnene, men også paraderede en bevidst måde, og er ofte genstand for en slags dekoration.

Bruser på loftet

Loftet stil er præget af en kontrast af bevidst grov tekstur, færdig med unøjagtigheder, der er i modsætning til stilfulde tilbehør og genstande af design kunst, kunstgenstande.

1

Rustfrit stål overalt

Indledningsvis blev murværker i industrielle lokaler ikke behandlet udelukkende af økonomiske grunde. Senere blev denne slags "dekoration", eller snarere sin fravær, et af visitkortene i loftet stil. I vores tid opstiller designerne specielt mursten eller styler overfladerne under dem ved hjælp af kunstige materialer.

Mursten murværk

Mursten

Kontrastkombinationen af ​​ubehandlede murvægge med moderne finishmaterialer fører til skabelsen af ​​interessante billeder, selv inden for rammerne af sådanne små værelser som et badeværelse.

Mursten og glas

Rød mursten

Mursten murværk behandles med specielle spray, der beskytter væggene mod for høj fugt og mulig formdannelse. Ellers kræver en sådan overflade ikke særlig pleje.

Bag glasskillevæggen

Som regel er badeværelset i de tidligere produktionslokaler, der anvendes til privatboliger, simpelthen et indhegnet rum på en eller anden måde. Ofte bruger sådanne madrasser frostet eller gennemsigtigt glas, mindre ofte - skærme fra en foring eller polycarbonat.

Kunstgenstande

Interesse i loft stil blev oprindeligt forårsaget af en protest mod den borgerlige grundlæggelse og undertrykkelse af kreativ tænkning. Og i dag er designidéer afspejlet i byernes indretning, hvor ethvert objekt af dagligdagen kan blive et kunstobjekt.

I brusebadet

Strålende bad

Selv en lille del af væggen med murværk, giver os mulighed for straks umiskendeligt at bestemme stilen på badeværelset. Tilbehør til bade og VVS, mens det kan være ultramoderne.

Stylistics Loft

Rummets størrelse og høje lofter bestemmer også de stilistiske egenskaber ved byernes indre.

Omkring murstenen

I de tidligere industribygninger er det ikke accepteret at spare plads, derfor kan badeværelset besætte tiere kvadratmeter. Man kan ikke bekymre sig om, at udførelsen af ​​alle sine vægge i form af murværk vil reducere rummet.

Kontrast af mursten og glas

Den kontrasterende kombination af hårdt murværk med en delikat skygge af glasskillevægge skaber en utrolig ren og frisk indretning af badeværelset.

Mursten i loftet

Nogle gange kan du finde et murstenbillede på loftet. Rummeligt brusebad, der er begrænset fra et minimalistisk soveværelse kun af en lille skillevæg, kan prale af et meget originalt loft, hvis virkning forstærkes af belysning.

I sorte nuancer

Træelementer - et naturmateriale i bystil

Tilstedeværelsen af ​​træ i det indre af et badeværelse i en hems stil er med til at bevæge sig lidt væk fra all-out industrialisering, at give rummet nogle varme af naturlige råvarer og dermed at afdramatisere situationen.

Hvid og træ

Selv små træelementer ændrer udseendet på badeværelset eller badeværelset. Varme farver fortynder koldheden af ​​beton eller keramiske fliser.

Zone med TV

I dette rummelige badeværelse var der et sted selv for en tv-zone lavet af træ. Et stort område og store vinduer - et trumfkort interiør.

Lys træ

Små områder af træoverflader vil berige badeværelset. Mørke kraner passer ind i de udsatte tekniske systemer og ledninger.

Mørkt træ

Usædvanligt udformning af badeværelset, som ville passe mindst to flere af det samme, er lavet på en stor måde og ikke uden hjælp af landets elementer.

Træbeskyttelse

I røde toner

Næsten fuldstændigt træ-trimmet badeværelse plads, ret eklektisk og varieret.

Rustikke elementer

Rustikke træelementer i dette badeværelse er blevet en højdepunkt blandt moderne finish og sanitetsartikler.

Træ på gulvet og loftet

Trælaminatgulv og loft adskilt fra det generelle rum på badeværelset - et interessant designbevægelse. På baggrund af træagtige og gråtoner ser det hvide badekar endnu mere luksuriøst ud.

Træ og krydsfiner

Træ og krydsfiner elementer har forvandlet det ekstraordinære badeværelse værelse.

Træ i brusebadet

Hvad er der ikke til stede i dette badeværelse med et rummeligt brusebad - træ, glas, mosaikfliser, beton og lige skifer.

Kontrasterende design

Sorte griller

Kontrasteret badeværelse med mørke glasdørrammer og tekniske linjer kan især ses på baggrund af lys dekoration. Trægulvet og bordpladen sameksisterer med lyse opbevaringssystemer.

Eklektisk Loft

Betonoverflade i badeværelset

I loftet stil er der meget opmærksomhed på betonoverflader. Dette er ikke kun dyrt, men også ret praktisk materiale, der nemt kan behandles. Til badeværelser er betonoverflader dækket af specielle fugtbestandige løsninger. Men det skal huskes, at beton ikke er stærk nok og kan males, når man interagerer med tunge genstande. Dette skal tages i betragtning i planlægningsfasen for reparation eller genopbygning.

Beton gulv

Beton gulve - et hyppigt element af indretning i loft stil og badeværelser, brusere og toiletter er ingen undtagelse. Maling af beton i bystil accepteres ikke, dets uberørte farvepalet og undertiden usædvanlig tekstur virker som en industriel entourage.

Beton i brusebadet

Betonvægge

Grå beton

Gamle mure

Effekten af ​​aldring af væggen havde en meget aktiv effekt på udseendet af badeværelset og efterlod ingen tvivl om at tilhøre loftets stil.

Designer Lysekrone

Nogle gange er der undtagelser fra reglerne - betonvægge og gulve er malet i en neutral farve. I dette badeværelse er en usædvanlig lysekrone fra den berømte designer blevet centrum for tiltrækning af udsigter, loftet giver mange fantasy objekter.

Keramiske fliser til beklædning af badeværelset

I den praktiske og holdbarhed af denne metode til efterbehandling af overflader, som f.eks. Keramiske fliser, tvivler ingen. I første omgang skal du bruge et stort budget og en vis tid, men alle omkostninger vil mere end betale sig i de lange år med praktisk brug af overflader, som blandt andet er lette at passe på. For ikke at nævne det faktum, at mulighederne for farve, tekstur og størrelse af keramiske fliser masse.

Flerfarvede fliser

Azur fliser

Lette fliser

Lyse farver

Bright print

Selv i denne bymæssige, grå, fulde industrielle stil tilhørende loftet var der et sted med lyse fliser.

Fliser i form af honningkager

Den lyse flise i form af honningkage var i centrum for et lille badeværelse med et utrolig lyst gult bad. I kvarteret med træoverflader af forskellige typer træ viste interiøret sig at være eklektisk og mættet.

Grøn Mosaic

Mosaic fliser af det første løv bogstaveligt omsluttet dette lille badeværelse med et brusebad. Træloftet fortynder lidt den koldt nok rumpalet.

Metro Tile

pylon

Snehvide Badeværelse

kontrast

Tile "Metro", som det ofte kaldes i Vesten og i Amerika eller "gris", som folk plejer at sige i vores land - en hyppig gæst i det indvendige af badeværelserne bogstaveligt alle stilarter. Praktisk og traditionelle version af flisen for at skabe en pænt flisebelagt overflade, velegnet til alle dekorative elementer og alle former for sanitetsprodukter.

Mørke fliser

I hvide toner

Og endelig tilbyder vi dig at gøre dig bekendt med flere billeder af badeværelser i et lyst farveskala fra snehvid til pastelsand. Ikke alle badeværelser eller områder til dem inden for de tidligere industrielle lokaler har tilstrækkelig plads. de kan "udvides" ved hjælp af lette vægge. I betragtning af det snødekte sanitetsudstyr bliver rummet frisk, køligt og let, hvilket ofte er en sjældenhed i byernes interiør.

Reed floor

Lys nuancer

I det hvide interiør

Hvid-sort version

Hvidt foring

Usædvanligt tilbehør

Originalvask

Rummeligt badeværelse

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (6 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

67 − = 63

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map